Zorg en hulpmiddelen

Als u thuis zorg en ondersteuning ontvangt, dan moet dat op vakantie ook kunnen. Het is mogelijk om tijdens uw verblijf op Broedershoek gebruik te maken van zorg. (bijvoorbeeld van verpleging/ verzorging, of van gespecialiseerde verpleging voor mensen met specifieke aandoeningen zoals diabetes of COPD).

Vegro ontzorgt u graag met passende hulpmiddelen

Voor de levering van zorghulpmiddelen werken wij samen met Vegro. Zo kunt u ook op uw vakantieadres gebruik maken van zoals bijvoorbeeld een rolstoel, hoog- laag bed, of een patiënten tillift. Wij doen er alles aan om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. De door u aangevraagde hulpmiddelen zullen bij aankomst op het park al voor u klaarstaan in uw accommodatie.

Uw kunt de hulpmiddelen zelf aanvragen door te bellen of emailen met Vegro:

Bel telefoonnummer 0900-2887766 (lokaal tarief) of stuur een email naar: vakantieaanvragen@vegro.nl

Nederlandse gasten

Voor Nederlandse gasten zijn tijdelijke hulpmiddelen vaak kosteloos. Vanuit de Zorgverzekeringswet heeft iedereen in Nederland recht op het tijdelijk gratis lenen van hulpmiddelen, zoals een rolstoel, bedverhogers, douchestoel, hoog-laagbed en matras.

Gasten die niet in Nederland wonen

Buitenlandse gasten kunnen hulpmiddelen helaas niet lenen via de Nederlandse zorgverzekeringwet. Wel is het mogelijk om de producten te huren. Bekijk hier de mogelijkheden:

Bekijk de mogelijkheden

Wij wensen u een fijne vakantie en comfortabel verblijf.

Rolstoelfiets

Hulpmiddelen

Gasten die gebruik maken van een rolstoel kunnen op ons bedrijf kosteloos gebruik maken van onze elektrisch aangedreven rolstoelfiets.

vraag in de receptie naar de mogelijkheden & beschikbaarheid!