Tijdens uw verblijf

Vakantiepark Broedershoek is landelijk gelegen op 2 kilometer van de Zeeuwse kust (Dishoek).

Als u het parkeerterrein af rijdt gaat u linksaf. Na 2 kilometer gaat u rechts en dan links of links en dan rechts en u komt bij een duinovergang. Na een klim kunt u genieten van zee en strand.

Het dorp Koudekerke vindt u op 1 kilometer. Als u het parkeerterrein verlaat gaat u rechts en vervolgens links. Bij de rotonde met de schelp gaat u rechtdoor. Daarna neemt u de eerste links en u bent op het dorpsplein. Hier vindt u onder andere een aantal café-restaurants, een supermarkt, een bakker, een kapper en de Michaels Kerk.

DSC 5602

Receptie

Bij de receptie kunt u terecht voor o.a. laken- en handdoekenpakketten, fietsen en was- en droogmunten. Natuurlijk geven we u graag advies voor een dagje uit aan de hand van folders, actuele bezienswaardigheden en festiviteiten. In de informatiezuil vindt u ook de nodige actuele informatie over bijvoorbeeld markten en festiviteiten in de omliggende steden en dorpen. In de receptie is een EHBO koffer. De openingstijden van de receptie vindt u bij de deur. Voor zaken die niet kunnen wachten kunt u aanbellen via de intercom. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Naast de deur hangt een AED. 

Voor zaken die niet kunnen wachten zijn wij 24 uur per dag bereikbaar via de intercom naast de deur van de receptie. Bij de ingang van de receptie hangt een AED en in de receptie is een EHBO-koffer aanwezig.

DSC 5662

Aankomst en verblijf

Wat zijn de aankomst en vertrektijden

De bungalow die u heeft gehuurd is bij aankomst volledig proper en technisch in orde. Wilt u dit en de inventarislijst bij aankomst nakijken en eventuele oneffenheden direct melden bij de receptie? Krijgt u bezoek of een loge, wilt u hen dan aanmelden bij de receptie? Let wel, het is niet toegestaan om met meer dan het toegestane aantal personen te overnachten in de bungalow. Uw bungalow is voorzien van een 'slimme' theromstaat, voor de bediening van de verwarming. In de display wordt de werkelijke kamertemperatuur aangegeven. Zodra u een van de toetsen aanraakt geeft deze de ingestelde temperatuur aan. U kunt dan met de knoppen zelf de temperatuur hoger of lager instellen tot een maximum van 22 graden celcius. 

Wifi

Internet

Gratis Wifi

Op het gehele park kunt u van het draadloos internet gebruik maken. Bij aankomst krijgt een persoonslijke code waarmee u met 4 apparaten tegelijk kunt inloggen. Let wel, als u van apparaat wisselt duurt het ongeveer 2 uur voordat het nieuwe apparaat kan inloggen. 

DSC 9776

Activiteiten en frituur

Voor jong & oud

Gedurende de zomermaanden (van 2e week juli tot en met circa half augustus) in de avond) is recreatieruimte Full House geopend. De openingstijden vindt u buiten op het bord. U kunt er terecht voor een maaltijd of een drankje aan de bar. Er zijn diverse spellen te vinden, zoals een biljart, schaakspel en flipperkast. Op maandag, dinsdag en/of woensdag worden er voor jong en oud activiteiten georganiseerd. begin van de week maken we bekend welke activiteiten er die week georganiseerd worden.

Skelters
De skelters zijn gratis te gebruiken voor kinderen tot en met 12 jaar. Elke avond mogen de skelters rond 18.00 uur bij de receptie geparkeerd worden. Ze worden voor de nacht binnen gezet. 

4 p bungalow buiten

Voor onze minder valide gasten

Het vakantiepark heeft de beschikking over een rolstoelfiets. Ook zijn er mogelijkheden voor het huren van een elektrische rolstoelfiets. Bij de receptie helpen we u graag verder. Wilt u lekker naar het strand? Aan de boulevard van Vlissingen kunt u eenvoudig met de rollator of rolstoel het strand bereiken. Strand Dishoek heeft de service dat u de duinen wordt overgebracht met een ‘Gator’. Vraagt u bij de receptie naar de contactgegevens. Ook bij het strand van Zoutelande kunt u gemakkelijk met de rollator of rolstoel het strand bereiken via overgang Duinweg/het Pauwtje. Er is een minder valide parkeerplaats en toilet. 

Strand toegang
DSC 9606

Bij vertrek

U heeft een bungalow gehuurd inclusief eindschoonmaak. Dit betekent dat dat u de bungalow 'bezemschoon' achter kunt laten. 
Wat vragen wij specifiek van u? 

 • De bungalow aan te vegen 
 • Alleen indien u bedlinnen heeft gehuurd, dit af de bedden te halen en bij de entree van u bungalow te leggen. Het blauwe hoeslaken kunt u op de bedden laten liggen. 
 • De vaatwasser leeg te halen en het servies en het bestek schoon en juist gesorteerd in de keuken te plaatsen. 
 • Indien u meerdere bungalows heeft gehuurd vragen we u het servies en het bestek in de juiste bungalow te retourneren (aantallen zoals vermeld in inventarislijst). 
 • De afvalzakken, flessen en het papier/karton weg te gooien in de juiste vuilniscontainer. Een BBQ die u niet mee naar huis wilt nemen zet u naast de containers (ivm brandgebaar). 
 • Het tuinmeubilair terugplaatsen zoals u het aantrof bij aankomst. Eventuele schade of vermissing van tuinmeubilair of inventaris worden verrekend met de waarborg. 
 • De sleutel voor 10.00 uur af te geven bij de receptie of te deponeren in de brievenbus bij de receptie. Indien u niet voldoet aan een van de bovengenoemde punten kunnen wij dit verrekenen met de waarborg. 

Wilt u nog langer genieten van het mooie Zeeland? Informeer dan ruim voor uw vertrekdatum naar de mogelijkheden om uw verblijf te verlengen. 

Contact

Belangrijke telefoonnummers

Bij noodsituaties belt u 112.

 • Huisarts: Duinstraat 16b, Koudekerke: 0118-551231
 • Apotheek: Duinstraat 16b, Koudekerke: 0118-551263
 • Huisartsenpost: Krooneveldweg 6, Middelburg: 0900-1985
 • Tandarts: Brouwerijstraat 9, Koudekerke: 0118-552660
Afval scheiden

Gescheiden afval

Milieubewust!

Afval kunt u kwijt in de diverse afvalcontainers op het parkeerterrein.
Er wordt onderscheid gemaakt in:

 • Glas
 • Papier & karton
 • PMD (plastic blik & drinkkartons)
 • Overige

Wanneer u uw BBQ niet mee naar huis wenst te nemen, vragen wij u deze naast de containers te plaatsen. Dit om eventueel brandgevaar in onze containers te voorkomen.

Barbecue, feesten en (tuin)meubilair

wind aan zee!

Het is toegestaan om bij uw accommodatie te barbecueën. Past u wel op voor schade aan het terras (vetvlekken) en de grasmat. Wanneer u hierover twijfelt kun u zich wenden tot de receptie. Het is niet toegestaan uw accommodatie te gebruiken voor feesten of meubilair en/of beddengoed mee naar buiten te nemen.

Wij attenderen u erop dat u aan de kust verblijft. Het weer, en met name de wind, kan zeer snel veranderen. Wij vragen u dringend bij afwezigheid de parasols veilig te stellen/in te klappen.

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Bij onze receptie kunt u terecht voor het huren van fietsen. Wij beschikken over damesfietsen met 3 versnellingen en elektrische fietsen. Ook kunt u een kinderzitje of bolderkar huren. Voor bijvoorbeeld kinderfietsen, moutainbikes of tandems verwijzen wij u graag naar Rijwielhandel S. Kluijfhout.

Fietsverhuur Rijwielhandel S. Kluijfhout
Wasmachine

Wasserette

Wassen, drogen, strijken

Op het vakantiepark is een wasserette aanwezig. Naast een wasmachine kunt u gebruik maken van een droger en een strijkbout/plank. Munten koopt u bij de receptie. Bij een wasbeurt is het niet nodig om wasmiddel toe te voegen - dit gebeurd automatisch. 
Hoe gaat de deur van de wasserette open?
In het informatieboekje wat u bij aankomst ontvangt staat de code voor het openen van de deur van de wasserette. 

Bakker

Broodjesservice

Alleen in juli en augustus!

In de zomermaanden kunt u gebruik maken van onze broodjesservice. U bestelt 's morgens bij de receptie en haalt de overheerlijke broodjes de volgende morgen op. De broodjes komen rechtstreeks van de warme bakker, Koppejan, op ons dorp. Hoe makkelijker en lokaler kunt u het hebben?

Let op: alleen in juli en augustus!