Vragen en antwoorden

Op het park

Hoe laat kan ik de bungalow betrekken?

Om 15.00 uur kunt u inchecken.

Ik arriveer eerder dan 15.00 uur, wat kan ik doen?

De receptie is dan vaak nog niet open. U kunt de auto parkeren en wachten. Als u fietsen meegenomen heeft kunt u ook lekker gaan fietsen. In het dorp Koudekerke of bij duinovergang Kaapduinseweg een kopje koffie drinken bijvoorbeeld. Het dorp Koudekerke is op loopafstand.

Ik arriveer eerder dan 15.00 uur, kan ik op Broedershoek een kop koffie drinken?

Nee, de recreatieruimte is dan niet open. Deze is geopend van 2e week juli tot circa 15 augustus in de avond .

Tot hoe laat kan ik inchecken?

In principe tot 18.00 uur. Denkt u later op Broedershoek aan te komen? Belt u ons dan even op telefoonnummer +31 (0) 118551577.

Hoe laat kan ik uitchecken?

Voor 10.00 uur vragen wij u uit te checken. Als de receptie open is kunt u de sleutel binnen afgeven. Als de receptie nog niet open is doet u de sleutel in de brievenbus waar Ib (ons huisnummer) op staat. De brievenbus hangt naast de deur van de receptie.

Wat kost parkeren op Broedershoek?

Parkeren is gratis.

Wat kost het gebruik van WIFI op Broedershoek?

Het gebruik van WIFI is gratis. U ontvangt bij het inchecken een code waarmee u kunt inloggen.

Wanneer is de receptie open?

De receptie heeft wisselende openingstijden. In principe is de receptie in de ochtend geopend. Als de receptie niet geopend is mag u voor vragen die niet kunnen wachten altijd even op de deurbel drukken. Wij kunnen uw vraag dan via de intercom beantwoorden.

Heb ik een pasje nodig voor een slagboom?

Nee. In principe rijdt u bij het inchecken door de slagboom om uit te laden en parkeert u uw auto daarna op het parkeerterrein. Zo ook bij het uitchecken. Alleen bij uitzonderingen zullen we de de slagboom bij de receptie voor u openen. Dit om de rust op het park te bewaren en voor de veiligheid van de spelende kinderen.

Wat als ik wil inchecken en de receptie is niet geopend?

Dat is geen enkel probleem. U drukt op de deurbel en wij zullen u de weg wijzen.

Wat is de afmeting van de bedden?

-Er zijn alleen eenpersoons bedden, hoofdzakelijk 90x200cm. In de 3,4 en 5p bungalows (allen van het type 'niet comfort') liggen soms 80x200 cm bedden.

Mag ik beddengoed zelf meenemen of kan ik het ook huren?

-U heeft de keuze om beddengoed zelf mee te nemen of bij ons te huren.

Neemt u beddengoed zelf mee, neem dan een hoeslaken, dekbedovertrek of slaapzak en kussensloop mee.

Wilt u beddengoed huren? Dan zit alles voor 1 bed in een pakket en dat kost €8,75.

Zijn er handdoeken?

-Nee, handdoeken mag zelf meenemen of bij ons huren. Een pakket, bestaande uit een grote handdoek en een iets kleinere kost €5,75.

Zijn er keukendoeken?

-Nee; keuken/theedoeken mag u zelf meenemen. Er is wel een servicepakketje met een paar vaatwastabletten of afwasborstel, een schoonmaakdoekje, een dweil, afwasmiddel, lucifers, een vuilniszak en een pedaalemmerzakje.

U kunt desgewenst ook een badmatje voor in de badkamer meenemen.

Welk koffiezetapparaat heeft de bungalow?

-de 3p, 4p en 4p plus hebben zowel een filterkoffiezetapparaat als een Senseo apparaat. Alle andere bungalows hebben een filterkoffiezetapparaat.

Wat is de keukeninventaris van de bungalow?

Wilt u exact weten wat de keukeninventaris is van de bungalow die u gehuurd heeft? Dan kunt u deze opvragen door een email te sturen aan: info@broedershoek.nl.

Mag mijn huisdier mee op vakantie?

Alleen in de 3p, 4p en 5p bungalows is 1 huisdier per bungalow toegestaan.

Als u in de 'zoek en boek' een huisdier selecteert zal automatisch de beschikbaarheid te zien zijn van de bungalows waarin een huisdier is toegestaan.

Lees voordat u boekt de huisregels bij het meenemen van uw huisdier.

Huisdier mee op vakantie

KOUDEKERKE en omgeving....

Waar vind ik een supermarkt?

De dichtstbijzijnde supermarkt, de Jumbo, vindt u op 1 kilometer in het dorp Koudekerke. Op 2 kilometer, vooraan in Vlissingen in de wijk Pauwenburg vindt u de Lidl. Op ongeveer 5 kilometer, ook in Vlissingen vindt u een AH XL

Medio 2022 opent in Koudekerke een tweede supermarkt, de Aldi.

Wat is er verder te doen/zien in Koudekerke?

In Koudekerke vindt u een warme bakker, kappers, wat kledingwinkeltjes, een eetcafé, een lunchroom, een chinees, een snackbar, een fietsenwinkel en een goed restaurant.

In Koudekerke kunt u de bunkerroute tot aan de duinen in Dishoek volgen, met de fiets of te voet. Vraag bij de receptie naar informatie.

Hoever ligt het vakantiepark van zee?

Het park ligt op 2,5 kilometer van het strand van Dishoek.

Hoever ligt het vakantiepark van Vlissingen en Middelburg?

Het park ligt op 5 kilometer van beide steden.

Waar vind ik een tandarts, huisarts en apotheek?

U vindt de tandarts aan de Brouwerijstraat in Koudekerke. De huisarts en apotheek vindt u aan de Duinstraat. Wilt u dat we helpen om een afspraak te maken, vraag het ons gerust bij de receptie.

Waar kan ik (uit) eten?

Tijdens de 6 weken zomervakantie (van 8 juli tot en met 26 augustus 2022 in de avond) is onze snackbar geopend. Menu’s en snacks kunt u afhalen, maar ook ter plekke nuttigen onder het genot van een drankje. Het dorp Koudekerke, gelegen op 1 kilometer heeft een lunchroom en een eetcafé. Voor andere eetgelegenheden kunt u naar Dishoek (2,5 km), Middelburg of Vlissingen (5 km) of de dorpen in de omgeving.

Diverse horeca gelegenheden zullen via de thuisbezorgd app gerechten, al dan niet tegen een bezorgvergoeding voor u op Broedershoek bezorgen.