Een luxe vakantiehuisje aan zee in Zeeland huren voor 2 tot 12 personen

Onze luxe vakantiehuisjes liggen vlak aan zee én op een gezellig vakantiepark in Koudekerke, provincie Zeeland. Ze zijn het hele jaar door te huur tegen een scherpe prijs. U kunt een vakantiehuisje huren voor 2 personen, maar wij hebben ook vakantiehuisjes voor 4, 6, 8, 10 en 12 personen. Ze zijn van alle gemakken voorzien voor een heerlijke en ontspannen vakantie. Ook een aangepast vakantiehuisje voor mindervaliden behoort tot de mogelijkheden. Ideaal dus voor ieder gezelschap. De prijs is onder meer afhankelijk van uw verblijfsduur en met hoeveel personen u wilt komen. Vult u het contactformulier maar even in, dan ontvangt u van ons een prijsopgave.

Reserveer nu meteen
Ontbijt kids

Vakantiehuisje huren aan zee tegen een scherpe prijs? Kom naar Koudekerke in Zeeland

Een vakantiehuisje huren aan zee betekent dat u kunt genieten van de zee, duinen en het bos. Maar er is meer te doen in onze mooie provincie. Ons vakantiepark ligt nabij gezellige steden zoals Dishoek, Westkapelle, Vlissingen en Middelburg, de hoofdstad van Zeeland. Een bruisende stad met historische gebouwen, gezellige terrasjes en moderne winkels. Kinderen kunnen een ritje maken in een paardentram of Zeeland verkennen per rondvaartboot. Allemaal leuke opties waar u gebruik van kunt maken. Na een actieve dag kunt u tot rust komen in één van onze luxe vakantiehuisjes die u voordelig kunt huren.

Onze verhuuropties zijn eindeloos. U bepaalt wat het beste bij u past. Wilt u gebruikmaken van een 2, 4, 6, 8 of 10 persoons vakantiehuisje of kiest u voor een verblijf op onze minicamping? U kampeert in een oude fruitboomgaard, gelegen naast een authentieke boerenwoning. Hecht u meer waarde aan comfort? Dan is het huren van een luxe vakantiehuisje iets voor u! Vakantieoord Broedershoek heeft voor elk wat wils.

Contact
DSC 9776

Vakantiehuisjes te huur nabij Goes, Middelburg, Vlissingen, Domburg en Zoutelande

Koudekerke heeft tal van winkels waar u heerlijk kunt shoppen of uw dagelijkse boodschappen kunt doen. Bij de bakker op het dorpsplein kunt u iedere dag vers brood halen. Badpak vergeten? Bij Wilma Mode kunt u een nieuwe outfit kopen. Ons dorp is centraal gelegen en daarom zijn andere plaatsen zoals Goes, Domburg en Zoutelande makkelijk te bereiken, want na een paar dagen wilt u weleens andere plekken op Walcheren gaan bekijken. Bij onze receptie kunt u terecht voor tips en mogelijkheden.

Kinderen hoeven zich niet te vervelen, terwijl u ontspant in één van onze vakantiehuisjes. Er zijn tal van speeltoestellen zoals een air-trampoline, speelhuisje en een dubbele schommel. Pubers kunnen blijven internetten, want wij hebben zeer snelle WiFi. Snackvoorzieningen? Ook die ontbreken niet op ons park. Alle ingrediënten voor een fijne vakantie vindt u bij ons! Verder op deze site treft u een aantal foto’s aan van onze vakantiehuisjes aan zee. Proef de sfeer en gezelligheid van Zeeland. U kunt direct reserveren. Heeft u bijzondere wensen, belt u ons dan gerust. Wij willen u graag een onvergetelijke tijd bezorgen tegen scherpe prijzen!

Contact