Ons multigeneratie vakantiehuis, voor een onvergetelijke vakantie in Zeeland met meerdere gezinnen

Kunnen oma en opa ook mee op vakantie? Deze veelgehoorde kindervraag werd in het verleden meestal met nee beantwoord, maar wordt in onze huidige maatschappij steeds vaker in overweging genomen. Multigeneratie vakanties zijn in opkomst en vakantiepark Broedershoek in Koudekerke, direct aan de kust van Zeeland, is helemaal klaar voor deze nieuwe trend. In onze 3 generatie vakantiebungalow is ruim plaats voor 10 personen, zodat naast een gezellig samenzijn ook voor iedereen de nodige privacy gewaarborgd is. Een ideale 3 generatiewoning die u het hele jaar door kunt huren voor een onvergetelijke vakantie aan zee met oma en opa of een gezellig familie uitje met meerdere gezinnen. Zowel ons vakantiepark als de gehele provincie Zeeland hebben namelijk in ieder jaargetijde veel moois te bieden.

Reserveer nu meteen
Ontbijt kids

Een comfortabele 3 generatie woning in een vakantiepark vol faciliteiten

Onze multigeneratie vakantiebungalows zijn van alle gemakken voorzien, met 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers, waarvan een geschikt is voor rolstoelgebruikers. Dus ook als oma of opa slechter ter been zijn kunnen ze altijd prima uit de voeten. Voor rolstoelgebruikers hebben wij in ons park ook rolstoelfietsen beschikbaar, zodat ze gemakkelijk met de kleinkinderen naar de speelweide of naar een van de andere faciliteiten kunnen. Voor een dagje aan het strand hebben wij speciale strandrolstoelen. Bij onze receptie geven we u graag alle informatie over deze en andere voorzieningen.

Voor vertier op het park is ook aan alle generaties gedacht. Een grote speelweide met speeltoestellen voor de kleinsten, een beachvolleybal voor de oudere jeugd (en hun ouders) en een jeu de boules voor de oudste generatie (en hun oudere kinderen). En natuurlijk ontbreekt een gezellige bar niet, waar u met het hele gezin een drankje en een hapje of zelfs een volledige maaltijd kunt nuttigen. Naast deze faciliteiten die het hele jaar door beschikbaar zijn organiseren wij in het hoogseizoen tal van activiteiten voor alle leeftijden.

Contact
DSC 0870

Uw 3 generatie vakantiehuis als ideale uitvalsbasis om Zeeland te verkennen

Bent u in Zeeland, dan mag een bezoek aan het strand niet ontbreken. Het dichtstbijzijnde strand vanuit uw 3 generatiewoning in Koudekerke is in Dishoek. Vergeet u dan niet ook de schilderachtige houten strandhuisjes te bekijken. Zoutelande is beroemd om zijn prachtige stranden, waaraan het de bijnaam Zeeuwse Rivièra te danken heeft. Iets verderop aan de kust, maar met de fiets en zeker met de auto gemakkelijk te bereiken, vindt u Domburg, de op twee na oudste badplaats van Nederland. Van hieruit kunnen de jongste generaties een 6 km lange strandwandeling maken naar Westkapelle, de 3e generatie kan ze daar weer oppikken, na genoten te hebben van het panoramisch uitzicht vanaf een van de twee vuurtorens op dit meest westelijke puntje van Zeeland.

Middelburg, Vlissingen en Goes zijn gezellige sfeervolle steden waar u de rijke cultuur van Zeeland kunt leren kennen. U vindt er diverse musea die leerzaam zijn voor jong en oud, maar ook pretparken en gezellige winkelstraten. Lopen de interesses uiteen, wat natuurlijk met verschillende generaties uit meerdere gezinnen begrijpelijk is, dan gaan alle gelijkgestemden hun weg, om later weer bij elkaar te komen in een van de knusse restaurants voor een gezamenlijke maaltijd. Terug in uw comfortabele multigeneratiebungalow geniet u dan nog extra na met het uitwisselen van ervaringen.

Contact
P1290265

Kom ook naar Broedershoek voor uw familie uitje of vakantie met 3 generaties

Of het nu gaat om een familie uitje met meerdere gezinnen of een leuke vakantie met oma en opa, in een multigeneratie vakantiehuis van vakantiepark Broedershoek komt iedereen aan zijn trekken. U kunt een 3 generatiewoning het hele jaar door huren voor zeer aantrekkelijke prijzen. Neem contact op voor meer informatie of boek direct online via deze website. Wij heten u alvast van harte welkom!

Reserveer nu meteen Contact