Vakantiebungalows bieden wij te huur aan in Zeeland tegen een scherpe prijs

Als specialist in bungalowverhuur bieden wij vakantiebungalows te huur aan op het eiland Walcheren en dit alles tegen betaalbare prijzen. Een vakantiebungalow of huisje huren in Zeeland is weer eens iets heel anders dan een verre vakantiereis. Bovendien zijn de kosten lager, want u blijft lekker dicht bij huis. Geen dure tickets of lange afstanden rijden. Zeeland is vanuit alle delen van Nederland goed te bereiken. Ook vanuit Duitsland weten veel gasten ons ieder jaar weer te vinden en zijn ze regelmatig bij ons te gast. Wilt u meer weten over onze bungalowverhuur? Leest u dan eens verder.

Reserveer nu meteen
DSC 9576 bewerkt

Vakantiebungalows in Zeeland huren voor 2 of meer personen

U kunt bij ons vakantiebungalows huren voor 2 tot maximaal 12 personen. Wilt u met een groep komen met meer dan 12 personen, dan kunt u twee of meerdere huisjes huren. Onze 2, 4, 6, 8 en 10 persoons vakantiebungalows zijn van alle gemakken voorzien. Op onze site kunt u de inrichting bekijken. Bovendien beschikt ieder huisje over een ruim terras waar u tijdens de zwoele zomeravonden in alle rust kunt genieten. Ook een aangepaste, rolstoelvriendelijke vakantiebungalow behoort tot te mogelijkheden!

De vakantiebungalows kunt u vinden op ons park aan zee in Koudekerke. Een vakantiepark dat voorzien is van alle faciliteiten voor jong én oud. Bij mooi én bij slecht weer is er van alles te doen. In de zomer organiseren wij allerlei leuke activiteiten, zodat niemand zich een moment hoeft te vervelen. Een ideaal ontspannend rustpunt in een hectisch bestaan, want iedereen heeft van tijd tot tijd ontspanning nodig.

Op vakantie gaan en een zomerbungalow huren in Zeeland is een goed idee om weer helemaal uitgerust thuis te komen. Tussendoor kunt u een dagje doorbrengen in wat grotere steden zoals Vlissingen, Middelburg of Westkappele. Het zijn mooie badplaatsen aan de Zeeuwse kust. Westkapelle ligt op het uiterste puntje van Zeeland en is herkenbaar aan zijn markante vuurtoren. Van oorsprong was dit een arbeidersdorp, maar is nu een toeristische trekpleister vanwege het strand én de vuurtoren. Deze vijftig meter hoge vuurtoren is zelfs te beklimmen. Verder worden hier fijne en unieke sieraden gemaakt. Een bruisende stad door de talloze evenementen die er dagelijks worden georganiseerd.

Contact
Verkleind 1

Vakantiebungalows te huur tegen een scherpe prijs

Eén van onze vakantiebungalows huren is genieten van een aantal fijne dagen in Zeeland. Er zijn verschillende types van zeer eenvoudig tot luxe. Wij hebben zowel vrijstaande als half vrijstaande huisjes te huur tegen een scherpe prijs. Ook bieden wij de mogelijkheid om met mindervaliden of hulpbehoevenden bij ons een drempelloze vakantiebungalow te huren. Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken kunt u gebruikmaken van een aantal faciliteiten. U kunt kiezen voor bungalowverhuur in combinatie met fietsverhuur, maar ook gebruikmaken van gratis WiFi, kabel/videonet, een wasserette en een gezellige recreatieruimte. Een uitstapje maken naar Dishoek, Goes, Domburg of Zoutelande? Bij ons receptie zijn diverse informatieboekjes te verkrijgen. Wij maken u graag wegwijs in onze mooie provincie Zeeland. U kunt direct online boeken of ons bellen als u nog bijzondere wensen heeft.

Contact