Groepsarrangementen in Zeeland? Wij regelen het voor ú

Met onze groepsarrangementen kunt u onbezorgd genieten van een welverdiend uitstapje. Op stap met een sportclub, vereniging of een groep vrienden? Dit vraagt om organisatietalent, want u wilt dat iedereen een fijne tijd heeft. Een groepsarrangement boeken in Zeeland is dan een logische keuze, want er is van alles te doen. Ons vakantiepark in Koudekerke beschikt over vele faciliteiten; in een knus dagverblijf kunt u gezamenlijk eten en daarna samen op avontuur gaan. U kunt fietsen huren, zodat u de omgeving kunt verkennen of met uw eigen auto op pad gaan. Bij onze receptie vindt u diverse informatiefolders die u wegwijs maken. Voor de allerkleinsten hebben wij kortingsbonnen voor bepaalde attracties; de ZeelandPas.

Met de ZeelandPas in uw zak kunt u genieten van leuke voordelen bij onder meer attracties, musea en andere avonturen in Zeeland. Deze krijgt u gratis van ons bij het boeken van een groepsarrangement. De groep verblijft in een ruime 10 persoons bungalow. Komt u met meer personen? Geen probleem, want ons park beschikt over 6 bungalows en 3 groepsdagverblijven van ieder 30 tot 60 personen. Bovendien is één van de verblijven voorzien van een rolstoeltoilet. Bent u slecht ter been of heeft u een andere beperking dan bieden wij u graag een aangepaste vakantiewoning aan.

Reserveer nu meteen
DSC 0870

Groepsarrangementen in Zeeland; ook voor mensen met een beperking

Steeds meer groepen met mensen met een beperking weten de weg naar ons te vinden. Instellingen, tehuizen of gezinnen kunnen wij een rolstoeltoegankelijke vakantiebungalow aanbieden. Alle deuren hebben een minimale doorgang van 100 cm. Alle schakelaars, stopkontakten en andere belangrijke zaken zitten op een maximale hoogte van 90 cm. Er zijn geen drempels. Ook een bezoek aan het strand is geen probleem, want wij hebben diverse voorzieningen zoals rolstoeltoegankelijke duinovergangen, vervoer over het duin naar het strand, speciale elektrische strandrolstoelen en nog veel meer. Een groepsarrangement is dus ook geschikt voor mindervaliden en hulpbehoevenden, kortom voor iedereen! Vanuit onze accommodatie kunt u een aantal populaire Zeeuwse dorpen en steden makkelijk bereiken. Hieronder treft u een aantal opties aan.

  • Vlissingen
  • Westkapelle
  • Zoutelande
  • Walcheren
  • Domburg
  • Goes
  • Middelburg
  • Dishoek
Contact
DSC 0196

Goed verzorgde groepsarrangementen

Een goed verzorgd groepsarrangement is iets waar u bij ons op kunt rekenen. Ons park is populair; niet alleen omdat het vlak aan zee ligt, maar ook dankzij onze uitgebreide faciliteiten. U kunt het een keertje meemaken. Het enige dat u hoeft te doen is te boeken. Dit kunt u het hele jaar door doen, want Zeeland is mooi in alle jaargetijden. ’s Winters is het een oase van rust en ’s zomers zijn er veel activiteiten. Komt u in de lente of in de herfst, dan treft u het beste aan uit twee werelden. Wij ontvangen gasten uit Nederland, maar door onze mooie en uitgestrekte kust zijn wij ook erg populair bij onze Duitse oosterburen. De knusse sfeer en gastvrijheid in Zeeland laat menig hart sneller slaan. Bent u nieuwsgierig geworden? Aarzel dan niet en boek direct online de vakantiebungalow van uw keuze. Wij hebben u extra veel te bieden.

Contact