Conferentieruimte te huur in Zeeland

Zoekt u een conferentieruimte te huur in Zeeland, dan zijn wij u graag van dienst. Wij hebben drie volledig ingerichte vergaderruimten die geschikt zijn voor ca. 60 personen. U kunt de conferentieruimte huren in combinatie met een overnachting voor uw medewerkers of voor uw zakelijke gasten. De vergaderruimte is niet alleen geschikt om te vergaderen; u kunt er ook een lezing of workshop houden. In de pauze kan iedereen uitwaaien aan het strand en genieten van de Zeeuwse buitenlucht. De prijzen zijn afhankelijk van de gebruiksduur en het aantal aanwezige personen.

Met een gunstige ligging in Koudekerke (Walcheren) is dit een rustige omgeving om bijvoorbeeld te vergaderen. De conferentieruimte die wij te huur aanbieden is ingericht met een beamer en een groot televisiescherm. De juiste vergaderruimte wanneer u die nodig heeft, omringd met de beste faciliteiten. Het is een luxe locatie, want u bent op loopafstand van de zee. Met de groep kunt u heerlijk een eindje wandelen of gezellig eten in één van de vele sfeervolle restaurants in de omgeving.

Reservering & meer informatie
Verkleind foto 856

Sfeervol ingerichte conferentieruimte huren tegen een scherpe prijs

Een hele tijd vergaderen in een ongezellige ruimte is niet nodig. Onze conferentieruimte is sfeervol ingericht. Bovendien kunnen uw gasten al naar gelang worden voorzien van koffie, thee, lunch of een diner. Vergaderen hoort effectief en zinvol te zijn; meestal gecombineerd met een leuke activiteit. Daarom is onze vergaderruimte ook zo bijzonder, want u kunt een wandeling door de duinen maken of fietsen huren om de omgeving te verkennen. Steeds meer worden er vergaderweekenden georganiseerd om het ietwat onaangename met het aangename te combineren. Het aangename kunt u beleven in de omgeving van Koudekerke, want u kunt hier veel gezellige steden en dorpen bezoeken. We noemen er een aantal voor u op:

  • Domburg
  • Goes
  • Middelburg
  • Dishoek
  • Vlissingen
  • Westkapelle
  • Zoutelande
Contact
Wifi

Vergaderruimte en accommodatie te huur voor een teambuilding weekend

De Nederlandse vergadercultuur heeft toch al een wat negatief beeld. Toch is het van tijd tot tijd nodig om alle neuzen weer in dezelfde richting te krijgen. U kunt er bijvoorbeeld een teambuilding weekend van maken. Een heel weekend waar er gewerkt wordt aan een fijne samenwerking en de verschillende verhoudingen in een team. Samen grenzen verleggen, samen opdrachten volbrengen én samen Zeeland verkennen. Overleg naar behoefte en overleg niet om te overleggen! Onze vergaderruimte stellen wij graag tot uw beschikking. Onze verhuuropties zijn vrij breed en onze instelling is flexibel. Heeft u bijzondere wensen, laat het ons weten.

In één van onze luxe vakantiebungalows kan de groep overnachten en gezamenlijk ontbijten in één van onze dagverblijven. Eventueel kunnen wij u helpen bij de organisatie van zo’n weekend, want wij kennen de omgeving natuurlijk als geen ander. Informeert u maar eens naar de mogelijkheden. Wij maken er graag samen met u een bijzonder weekend van waar u met plezier op terug kunt kijken. U merkt, het huren van onze conferentieruimte is geschikt voor vele doeleinden. Graag tot ziens in Koudekerke.

Contact