Groepsaccommodatie te huur in Zeeland voor 30 tot 60 personen

Een groepsaccommodatie huren in Zeeland is een bijzondere en gezellige manier om een aantal dagen met elkaar door te brengen. Wij bieden groepsaccommodaties aan voor 30 tot 60 personen. Wilt u een paar dagen gezellig samenzijn met de leden van uw sportclub, vereniging of heeft u een familiereünie? U bent dan bij ons aan het juiste adres voor het boeken van een luxe groepsaccommodatie. Onze verhuur mogelijkheden zijn eindeloos tegen een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Er is tevens een groepsverblijf dat geschikt is voor mindervaliden en hulpbehoevenden. Op deze manier kan iedereen ons vakantiepark bezoeken en dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Reserveer nu meteen
DSC 0870

Groepsaccommodaties te huur voor korte of langere periodes

Onze groepsaccommodaties zijn te huur voor een korte of langere periode. Ze liggen aan zee wat nog meer mogelijkheden biedt. In de zomer kunt u lekker zonnen en zwemmen en als het wat kouder wordt kunt u lange wandelingen maken langs de kust. Komt u met een groep van 30 personen, dan stellen wij meerdere bungalows tot uw beschikking. Tot maximaal 60 personen kunnen wij uw groep een luxe overnachting aanbieden.

Ons vakantiepark is populair bij jong én oud; niet alleen omdat het aan zee ligt, maar ook dankzij onze uitgebreide faciliteiten. U kunt het een keertje meemaken. Het enige dat u hoeft te doen is te reserveren. Dit kunt u het hele jaar door doen, want Zeeland is mooi in alle jaargetijden. U kunt uitstapjes maken naar onder meer Westkapelle, Middelburg, Vlissingen of Domburg.

Het mooiste uitzicht over Domburg, strand, zee en omgeving krijgt u vanaf de Hogehil. Vanuit het dorp loopt u links de duinen op om de Hogehil te bereiken. U zult een schitterend duinlandschap zien. In de 20e eeuw kwamen hier veel kunstenaars zoal Piet Mondriaan en Jan Toorop om inspiratie op te doen. Bovendien kent Domburg een lange kuurtraditie. Er zijn zelfs resten van een badhuis met warm- en koudwaterbaden uit de Romeinse tijd gevonden. Beslist de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen. Of u kunt ook gaan naar Zoutelande, Dishoek of Goes. Er zijn veel gezellige steden en dorpen op Walcheren.

Contact
DSC 9776

Gezellige groepsaccommodatie huren voor een familiereünie in Zeeland

Wilt u een familiereünie organiseren? Met een groep op reis gaan vergt meestal heel wat voorbereiding. Deze zorg kunnen wij u uit handen nemen, want iedereen wordt met de beste zorg omringd. De activiteiten kunt u zelf of samen met wat neven en nichten bepalen; wij zorgen voor een gezellige groepsaccommodatie waar u graag aan terug denkt. Het belangrijkste onderdeel is de datum, want u wilt natuurlijk dat er zoveel mogelijk familieleden komen. Stuur een e-mail naar alle familieleden met een aantal data, zodat u de definitieve datum makkelijk kunt bepalen. U kunt groepsaccommodaties voor 30, maar ook voor 60 personen bij ons huren. Kijk maar verder op onze site of de datum die u in gedachten heeft nog vrij is. Zo ja, dan kunt u direct online boeken. Heeft u specifieke wensen of wilt u een aangepaste vakantiewoning huren, belt u ons gerust. Wij helpen u graag verder. Tot ziens.

Contact