Op zoek naar een aangepaste vakantiebungalow in Zeeland? U kunt een luxe huisje nu voordelig huren

Een aangepaste vakantiebungalow huren in Koudekerke zorgt altijd voor een fantastische tijd; ook voor kinderen of volwassenen met een beperking en zelfs voor hele zorggroepen. Onze vakantiebungalows liggen op een mooi bungalowpark dat volledig rolstoelgeschikt is. Een vakantiehuisje biedt ruimte aan gezelschappen tot 10 personen. Lekker een weekendje weg in Zeeland met de hele familie? De vakantiewoningen die wij te huur aanbieden zijn comfortabel en gezellig ingericht. Vakantiepark Broedershoek is gelegen tussen de leuke steden Vlissingen en Middelburg. Bovendien lekker dicht bij het strand van Walcheren.

Reserveer nu meteen
4 p bungalow buiten

Aangepaste vakantiebungalow in Zeeland huren tegen een scherpe prijs

In Nederland en onze buurlanden wonen behoorlijk wat mensen met een beperking. Sommigen zijn er mee geboren, anderen hebben een beperking gekregen op latere leeftijd. Ondanks deze beperking wilt u ook graag eens zorgeloos op vakantie gaan: een aangepaste vakantiebungalow in Zeeland huren is dan een goede optie. Onze rolstoelgeschikte vakantiebungalows zijn te huur tegen een zeer scherpe prijs. Dit betekent dat ook ú eens lekker kunt genieten van een onbezorgde vakantie.

De keuze om uw vakantie in Zeeland door te brengen is niet zo moeilijk. Afgezien van onze aangepaste vakantiewoningen heeft onze provincie ontzettend veel te bieden. Vanuit ons vakantiepark in Koudekerke kunt u heel makkelijk mooie plaatsen zoals Goes, Middelburg, Domburg, Veere, Westkapelle en Zoutelande bezoeken. U vindt hier een fantastisch landschap met een combinatie van zee, strand, duinen en bos. Aan de zuidwestkant van Walcheren bevindt zich een prachtige natuurstrook. Hier en daar staan bankjes en veelal vindt u er brede wegen. Even uit de auto en een wandeling maken in een rolstoel is dan ook geen probleem. Na een actieve dag kunt u heerlijk uitrusten op ons park. Of u kunt deelnemen aan één van onze activiteiten; deze worden vooral ’s zomers georganiseerd. Bij de receptie kunt u eventueel een speciale rolstoelfiets lenen, zodat u wat mobieler bent.

Contact
DSC 9776

Mooie vakantiehuisjes die rolstoelgeschikt zijn

Inmiddels wordt er veel gebruik gemaakt van onze aangepaste mooie vakantiehuisjes; ook door instellingen en tehuizen die met complete zorggroepen van een mooie en onbezorgde vakantie komen genieten. Het is een fijne én praktische manier om vakanties door te brengen, omdat wij zijn ingesteld op zowel kleine als grote groepen mensen met een beperking. Aangepaste zorg is geen enkel probleem. Indien gewenst kunnen wij ervoor zorgen dat u gratis hulpmiddelen ter beschikking krijgt, mits u lid bent van een thuiszorgorganisatie zoals Livio, Zorgbalans of Verian. Voor een dagje naar het strand zijn er diverse voorzieningen. Rolstoeltoegankelijke duinovergangen, vervoer over het duin naar het strand en speciale elektrische strandrolstoelen maken het mogelijk om te genieten van de zee.

In het vakantiehuisje vindt u onder meer bedden voorzien van een dekbed, vloerverwarming, vaatwasser, magnetron, kleuren TV en een schuifpui naar het terras. Als het zonnetje schijnt is het daar heerlijk vertoeven! Meer informatie over onze vakantiehuisjes kunt u verder op onze site vinden. Heeft u specifieke wensen? Belt u ons dan gerust eens om deze te bespreken. Wij staan u graag te woord.

Contact