Een vakantiewoning voor mindervaliden in Zeeland te huur voor een scherpe prijs

Een vakantiewoning voor mindervaliden zorgt ervoor dat u met hele gezin toch op vakantie kunt gaan in Zeeland. U kunt onze rolstoelgeschikte vakantiehuisjes huren tegen een scherpe prijs. Bovendien kunt u eventuele extra hulpmiddelen krijgen via thuiszorg/zorgstroom Zeeland. Wij hebben verschillende typen vakantiebungalows. Een weekje ertussenuit met familie of vrienden en verblijven op een park met veel faciliteiten? Kom met z’n allen naar Broedershoek in Koudekerke, dicht bij Dishoek aan het strand, om te genieten van een zorgeloze vakantie.

Reserveer nu Contact
Velo Plus rolstoelfiets 3

Vakantiewoningen voor mindervaliden in Zeeland te huur

In onze vakantiewoningen voor mindervaliden heeft u geen hinder van drempels, radiatoren en alle schakelaars en stopcontacten zitten op een maximale hoogte van 90 cm. Bovendien hebben alle deuren een minimale doorgang van 100 cm. Dit zijn zaken waar een rolstoelgebruiker op let, want het belangrijkste is dat u overal goed bij kunt. Daar hebben wij natuurlijk rekening mee gehouden met de bouw van de vakantiebungalow. Onze drempelloze vakantiehuisjes zijn te huur voor een aantal dagen of voor een paar weken. Zeeland biedt volop vertier. U zult zich geen moment vervelen. Er is meer dan genoeg variëteit in de buitenomgeving om het voor iedereen aantrekkelijk te maken.

Op vakantie gaan met mindervaliden en hulpbehoevenden vergt vaak heel wat voorbereiding en organisatietalent. Bovendien bent u erg afhankelijk van de zorg en accommodatie. Wij vinden dat als u thuiszorg en ondersteuning krijgt, dan moet dit ook kunnen tijdens een vakantie in Zeeland. Daarvoor werken wij samen met een zorgorganisatie waar u gratis hulpmiddelen kunt lenen zoals een douchestoel, looprek of rolstoel. Daarbij geldt wel dat u lid moet zijn van een thuiszorgorganisatie. Wilt u hier meer informatie over? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Mensen met een beperking kunnen zich bij ons vrij voelen. Wij zorgen ervoor dat er zo min mogelijk belemmeringen zijn. Een dagje naar het strand? Er is vervoer over het duin naar het strand. Bovendien kunt u beschikken over een speciale elektrische strandrolstoel. Niet alleen het strand heeft op veel mensen een waanzinnige aantrekkingskracht, want ook onze Zeeuwse steden zijn zeker een bezoekje waard; vanuit Koudekerke is het niet ver om naar Vlissingen, Zoutelande of naar Middelburg te gaan.

Contact
DSC 0586 verkleind

Aangepaste vakantiebungalows huren op het eiland Walcheren

Ons dorp ligt op het eiland Walcheren in de gemeente Veere. Het is het grootste dorp in de buurt van Westkapelle, Domburg en Goes. Het wordt omringd door akkers en weilanden en in het centrum vindt u veel kerken en monumenten. Er zijn gezellige restaurants waar u lekker kunt eten, maar u kunt ook besluiten om te koken in het vakantiehuisje. U vindt hier alles wat u nodig heeft om een lekkere maaltijd te bereiden. Boodschappen moet u natuurlijk wel zelf doen. Het park is autovrij en ruim opgezet. Voor mindervaliden hebben wij een speciale rolstoelfiets, zodat u het park op eigen houtje kunt verkennen. Er is van alles te zien én te doen. Onze vakantiewoningen in Zeeland zijn inmiddels ontdekt door veel tehuizen en instellingen die hier regelmatig hun vakantie doorbrengen, omdat wij zijn ingesteld op zowel kinderen als volwassen met een beperking.

Vorig jaar kregen wij een prachtige beoordeling van Booking.com; met een beoordeling van 8,4 zijn wij meer dan tevreden, want het geeft een realistisch beeld van welke service u van ons kunt verwachten. Een vakantie in Zeeland? U kunt één van onze schitterende vakantiebungalows huren voor een zachte prijs! Wilt u meer weten over onze andere verhuur opties? Belt u ons dan gerust. Ons team staat u graag te woord.

Contact