Aangepaste bungalows

Vakantiepark Broedershoek beschikt over rolstoelgeschikte 10 en 4 persoons bungalows. Deze bungalows zijn voorzien van een extra mindervaliden badkamer waarin een aangepaste toilet, wastafel en douche met douchezitje of losse douchestoel aanwezig is. Bij online boeken in dien gewenst selecteren/aangeven aub

Alle deuren hebben een minimale doorgang van 100 cm. Alle schakelaars, stopkontakten etcetera zijn op een maximale hoogte van 90 cm. Er zijn geen drempels. 

Er is vloerverwarming. Hierdoor zijn er geen hinderlijke radiatoren in de bungalow aanwezig zijn. 

Bent u met een groot gezelschap en huurt u meerdere bungalows, dan kunt u gebruik maken van een speciale groepsruimte om gezamenlijk te eten en samen te zijn. Ook deze groepsruimte is voorzien van een mindervalidentoilet. 

Voor strandbezoek zijn er diverse voorzieningen, rolstoeltoegangkelijke duinovergangen, vervoer over het  duin naar het strand, speciale (elektrische) strandrolstoelen etc. Vraag informatie bij onze receptie.

Verder is het mogelijk dat u hulp of hulpmiddelen verstrekt krijgt via de thuiszorg/zorgstroom Zeeland. Zodat u er van verzekerd bent dat u dezelfde zorg en hulpmiddelen heeft als thuis. Wel zo fijn als u op vakantie bent! 

Vraagt u vrijblijvend eens informatie aan via  HULPMIDDELEN/ZORG

4p bungalow comfort

aantal personen: 4 | aantal slaapkamers: 2

Ruime bungalow voor maximaal 4 personen. Indien gewenst met rolstoelgeschikte badkamer. ...

Bekijk deze accommodatie

10p bungalow comfort

aantal personen: 10 | aantal slaapkamers: 4

Ruim opgezette rolstoelgeschikte bungalow voor maximaal 10 personen, 4 slaapkamers, 2 badkamers  ...

Bekijk deze accommodatie