Tijdens uw verblijf

Wij wensen u een heel prettig verblijf toe!

Vakantiepark Broedershoek is landelijk gelegen op 2 kilometer van de Zeeuwse kust (Dishoek).

Als u het parkeerterrein af rijdt gaat u linksaf. Na 2 kilometer gaat u rechts en dan links of links en dan rechts en u komt bij een duinovergang. Na een klim kunt u genieten van zee en strand.

Het dorp Koudekerke vindt u op 1 kilometer. Als u het parkeerterrein verlaat gaat u rechts en vervolgens links. Bij de rotonde met de schelp gaat u rechtdoor. Daarna neemt u de eerste links en u bent op het dorpsplein. Hier vindt u onder andere een aantal café-restaurants, een supermarkt, een bakker, een kapper en de Michaels Kerk.

Aankomst/vertrek

De bungalow die u heeft gehuurd is bij aankomst volledig proper en technisch in orde. Wilt u dit bij aankomst nakijken en eventuele oneffenheden direct doorgeven bij de receptie?

U heeft een bungalow gehuurd inclusief eindschoonmaak. Dit betekent dat u de bungalow ‘bezemschoon’ achter dient te laten. Wat vragen wij u concreet?

 • De bungalow aan te vegen.
 • Indien u bedlinnen heeft gehuurd, dit af te halen en bij elkaar bij de voordeur te leggen.
 • De vaatwasser leeg te halen en het servies en bestek schoon en juist gesorteerd in de keukenkastjes te plaatsen.
 • Indien u meerdere bungalows heeft gehuurd vragen wij u het servies en het bestek weer in de juiste bungalow achter te laten (aantallen moeten kloppen).
 • De afvalzakken, de flessen en het papier/karton weg te gooien in de juiste vuilniscontainer. Ook een BBQ die u niet mee naar huis wilt nemen, zet u naast de containers (ivm brandgevaar).
 • Het tuinmeubilair weer te plaatsen zoals u het aantrof bij aankomst. Eventuele beschadigingen of vermissing van het tuinmeubilair worden evenals eventuele schade of vermissing aan inventaris en meubilair op u verhaald.
 • De sleutel voor 10.00 uur bij de receptie af te geven of te deponeren in de rode brievenbus bij de receptie.

Indien u niet voldoet aan een of meerdere punten, dan kunnen wij de onkosten aan u doorberekenen.

Thermostaat

Voor de bediening van de verwarming is uw bungalow voorzien van een ‘slimme’ thermostaat. In de display wordt de werkelijke kamertemperatuur aangegeven. Zodra u een van de twee toetsen aanraakt geeft hij de ingestelde temperatuur aan. U kunt dan met de knoppen zelf deze temperatuur hoger of lager instellen tot een maximum van 22 graden. Wanneer er meer dan 2 uur geen beweging in de kamer is of geen verlichting aan gaat, dan zal de thermostaat de ingestelde temperatuur automatisch een aantal graden verlagen. U kunt dan bij thuiskomst of bij het opstaan dan zelf weer de gewenste temperatuur instellen.

De meeste bungalows zijn voorzien van vloerverwarming. Hierbij duurt het wat langer dan u mogelijk gewend bent om de bungalow te verwarmen. Let er echter wel op dat u het niet te warm maakt, het duurt dan heel erg lang voordat het weer afgekoeld is. Bij storingen wordt automatisch onze receptie gealarmeerd.

AED en EHBO

Voor zaken die niet kunnen wachten zijn wij 24 uur per dag bereikbaar via de intercom naast de deur van de receptie. In de receptie is een AED en EHBO-koffer aanwezig.

Barbecue, feesten en (tuin)meubilair

Het is toegestaan om bij uw accommodatie te barbecueën. Past u wel op voor schade aan het terras (vetvlekken) en de grasmat. Het is niet toegestaan uw accommodatie te gebruiken voor feesten. Het is ook niet toegestaan om meubilair en/of beddengoed mee naar buiten te nemen.

Let erop dat u bij afwezigheid en ’s nachts uw tuinmeubilair en parasol(s) zeker stelt/binnen zet. U logeert aan de kust, dus het weer kan erg snel veranderen!

Belangrijke telefoonnummers

Bij noodsituaties belt u 112.

 • Huisarts: Duinstraat 16, Koudekerke: 0118-551231
 • Apotheek: Duinstraat 16, Koudekerke: 0118-551263
 • Huisartsenpost: Koudekerkseweg 86, Vlissingen: 0900-1985
 • Tandarts: Brouwerijstraat 9, Koudekerke: 0118-55266

Gescheiden afval

Afval kunt u kwijt in de afvalcontainers op het parkeerterrein. Wilt u karton/papier en glas scheiden van het restafval?

Internet

Op het gehele park kunt u van het draadloos internet gebruik maken. Tarieven voor het gebruik vindt u bij de receptie.

Receptie

Bij de receptie kunt u terecht voor het huren van laken- en handdoekenpakketten en fietsen of het kopen van wasmunten en draadloos internet. Natuurlijk helpen we u graag met een advies voor een dagje uit aan de hand van folders, actuele bezienswaardigheden en festiviteiten.

In de informatiezuil nabij de receptie vindt u ook de nodige actuele informatie over bijvoorbeeld, markten en festiviteiten in de omliggende dorpen en steden. De openingstijden van de receptie staan aangegeven op de deur.

Recreatieruimte

Gedurende de zomermaanden is recreatieruimte Full House geopend vanaf 18.00 uur. U kunt er terecht voor een maaltijd of een drankje aan de bar. Er zijn diverse spellen te vinden, zoals een biljart, schaakspel en flipperkast. Uiterlijk op de maandag maken we via affiches bekend welke activiteiten er die week georganiseerd worden.

Rookvrij

Alle bungalows zijn rookvrij. Rookt u buiten? Gebruik dan een asbak.

Voor onze minder valide gasten

Het vakantiepark heeft de beschikking over een rolstoelfiets. Ook zijn er mogelijkheden voor het huren van een elektrische rolstoelfiets. Bij de receptie helpen ze u graag verder. Wilt u lekker naar het strand? Aan de boulevard van Vlissingen kunt u eenvoudig met de rollator of rolstoel het strand bereiken. Strand Dishoek heeft de service dat u de duinen wordt overgebracht met een ‘Gator’. Vraagt u bij de receptie naar de contactgegevens.

Wasserette

Op het vakantiepark is een wasserette aanwezig. Naast een wasmachine kunt u gebruik maken va neen droger en een strijkbout/plank. Munten koopt u bij de receptie.